График роботы call-center

Будни: 10:00 - 18:00
Суббота: 10:00 - 16:00

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Корзина
Рус

EOS R10 оснащений нашою знаменитою системою фокусування Dual Pixel CMOS AF II, запрограмованою за допомогою технології глибокого навчання на базі II для покращеного розпізнавання об’єктів. Вона швидка, точна і невероятно чутлива при слабкому освітленні – навіть у ситуаціях, коли світить тільки луна.

EOS R10 може розпізнавати людей, транспортні засоби і тварин – кошек, собак і птахів – відстежувати їх переміщення в будь-яку точку кадру. Даже швидко рухомі об'єкти отримуються дуже четками.

При зйомці людей EOS R10 в першу чергу звертає увагу на очі об'єкта – «окно в душу». Якщо вони не видні, то замість них відображається обличчя. А якщо об'єкт на мгновение відвертається, то на черговій іде голова, а потім тіло.

Реагуйте інстинктивно, запечатлевая змінні моменти за допомогою високоскоростного серійного режиму – ідеальний варіант для зйомки дикої природи і спорту. EOS R10 може створювати непереривні серії зображень у форматах RAW, JPEG або HEIF зі швидкістю до 15 кадрів в секунду (або 23 кадрів в секунду при використанні електронного затвора камери). При цьому камера відстежує знімки об'єкта по всьому кадру, постійно коригуючи фокус і експозицію в залежності від змін сцени.

У режимі серійної зйомки фотографії RAW можна створювати зі швидкістю до 30 кадрів у секунду з 75-процентним кадруванням, при цьому зображення зберігаються в одному відеофайлі для точного та зручного упорядкування. Потім можна завантажувати, обробляти та редагувати окремі зображення за допомогою безкоштовного програмного забезпечення Digital Photo Professional (DPP). Коли в меню камери включена функція попередньої зйомки, модель EOS R10 починає знімати за 0,5 секунди до натискання кнопок, так що ви завжди можете приймати цей волшебний ідеальний момент.

Камера також швидко реагує на вашу команду, що дає вам величезну перевагу, коли потрібно надрукувати вирішальний момент. Процесор DIGIC X забезпечує швидке реагування та мінімальне запозування або подальше змінення відеоіскача, тому ви завжди будете відчувати зв'язок із знімком об'єкта.

24,2-мегапіксельна матриця забезпечує ідеальний баланс між деталізацією, швидкістю та характеристиками при низькій освітленості. Максимальна чутливість ISO 32000 (з можливістю розширення до ISO 51 200) дозволяє отримати більше деталей і знизити шум під час зйомки в темноті. Також є вбудована спалах, що забезпечує доповнювальний світло, коли це необхідно.

EOS R10 створює неймовірні відеозаписи у форматі 4K, чудово переглядаються на дисплеях UHD і дозволяє виконувати кадрування без втрати якості при монтажі у форматі Full HD. Оператор може вибрати режим 4K/60p, що забезпечує плавне відтворення рухомих об'єктів і ефекти повільної зйомки або потрібну ізбиткову дискретизацію в режимі 4K/30p на основі вихідних даних у форматі 6K з 24,2-мегапіксельною матрицею. Результати так неймовірні, що ви не перевірите, поки не побачите самі.
При зйомці в режимі Full HD частота кадрів може становити до 120 в секунду, що дозволяє фіксувати рух об'єктів з ще більшою деталізацією. При зйомці сцени повільного руху можливість створення на камері потрісних кадрових відео у форматах 4K і Full HD додатково розширює ваш творчий арсенал.

Тип фотоаппарата Беззеркальний
Крепление объектива (Байонет) Canon EOS
Модель R10 Body
Размер матрицы 22.3 x 14.9 мм
Тип матрицы (светочуствительный элемент) CMOS
Тип фокусировки Dual Pixel CMOS AF II Ручна
Режимы автофокуса Покадровая автофокусировка
Серийная съемка, кадр/с До 23 кадров/сек
Светочувствительность (ISO) Авто, 100-32000
Выдержка затвора 30-1/4000 сек
Диагональ дисплея 3"
Максимальный размер кадра 6000 x 4000
Максимальное разрешение видео, пикселей UHD 4K (3840 x 2160)
Пыле-влагозащита Да
Крепление для штатива Да
Сенсорный дисплей Да
Стабилизация изображения Да
Поворотный дисплей Да
Подключение внешней вспышки Да
Подключение внешнего микрофона Да
Встроенная вспышка Да
Габариты (ВхШхГ), мм 122.5 x 87.8 x 83.4 мм
Гарантия, мес. 24
Вес 382г
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Фотоаппарат Canon EOS R10 Body

В наличии
Артикул: SV001
38 192грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ

  Доставка на склад Новой Почты

  Курьерская доставка по Киеву — 199 грн.

Подробнее о доставке

  Наличными при получении товара.
   Перевод на карту (+1%).

  Оплата на расчетный счет (+1%).

  В компании EON мы верим в то, что предоставляем нашим клиентам прозрачные и понятные условия гарантии. Мы гордимся тем, что выполняем все обязательства и всегда идем навстречу нашим клиентам, чтобы обеспечить их удовлетворение.

Для вашего удобства вы можете найти гарантийные сроки, которые четко указаны во вкладке "Характеристики" для каждого товара. Будьте уверены, официальная гарантия на все наши новые товары составляет от 12 месяцев.
 

Наверх